facebook

Extra power bij Beedesign

Wij hebben goed nieuws; op 1 september krijgt Beedesign een nieuwe eigenaar. Marlies Lubbes neemt het stokje over van Erik Bijvank en Gaby Hendriksz. Marlies, met ruim 19 jaar ervaring in het reclamevak en eigenaar van Sprankl Reclame in Lelystad, is zeer gedreven om de merken van de klanten nog meer aandacht te geven en te laten krijgen. Sprankl Reclame en Beedesign blijven als 2 merken bestaan.

Marlies: “Voor Sprankl Reclame en mij is dit een mooie stap. Samen kunnen we nog meer bereiken, bieden wij een breder assortiment en kunnen klanten nog beter bedienen. Graag kom ik snel persoonlijk kennismaken. Daarnaast vind ik het heel fijn dat Erik tot het einde van dit jaar betrokken blijft om de overdracht soepel te laten verlopen.”

Erik: “Wij zijn erg blij met Marlies als nieuwe eigenaar voor Beedesign. Ze is energiek, gedreven en betrouwbaar. Marlies gaat zorgen voor een frisse wind en brengt een jong team met nieuwe ideeën naar binnen. Er zal meer tijd voor klanten zijn, meer capaciteit en flexibiliteit. Ik zie de toekomst vol vertrouwen en sprankelend tegemoet.”

Hartelijke groeten,

Namens het gehele team van Beedesign,

Erik Bijvank, Gaby Hendriksz en Marlies Lubbes